Firma ISK działająca na polskim rynku od ponad 28 lat zajmuje się projektowaniem, programowaniem i wdrożeniami systemów informatycznych.

Obecnie poszukujemy kandydata na stanowisko: Specjalisty ds. sprzedaży systemów ERP/WEBCON

Zakres obowiązków:

• Aktywne poszukiwanie nowych Klientów,
• Czynny udział w tworzeniu strategii komunikacji z Klientami,
• Przygotowywanie kampanii sprzedażowych i nadzór nad nimi,
• Stała współpraca z innymi działami firmy oraz partnerami biznesowymi,
• Odpowiedzialność za efekty podejmowanych działań sprzedażowych.

Oczekujemy:

• Samodzielności i bardzo dobrej organizacji pracy,
• Konsekwencji w realizacji wyznaczonych celów,
• Umiejętności słuchania i efektywnej komunikacji,
• Zorientowania na wyniki i budowanie relacji z Klientem,
• Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku.

Oferujemy:

• Stabilne warunki zatrudnienia – umowa o pracę/pełen etat,
• Wszelkie narzędzia niezbędne do pracy (laptop, telefon),
• Różnorodność działań na oferowanym stanowisku,
• Atrakcyjny system szkoleń wdrożeniowych,
• Możliwość rozwoju osobistego oraz zawodowego,
• Rzeczywisty wpływ na rozwój firmy.

Kandydatów zainteresowanych niniejszą ofertą, prosimy o przesyłanie swojego CV wraz z klauzulą dotyczącą zgody na przetwarzanie danych osobowych na potrzeby rekrutacji na adres: rekrutacja@isk.pl

Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Administratorem danych jest ISK Sp. z o.o. 42-200 Częstochowa, ul. Pułaskiego 25.

W sprawach związanych z przetwarzaniem danych osobowych można kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych (IOD) pod adresem: isk@isk.pl

Dane zbierane są dla potrzeb obecnej rekrutacji. W przypadku wyrażenia przez Panią/Pana wyraźnej i dobrowolnej zgody także dla potrzeb naszych przyszłych rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest dobrowolne, ale konieczne do przeprowadzenia rekrutacji. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne i wymaga Pani/Pana wyraźnej zgody.

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli w dokumentach aplikacyjnych: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)”.

Dodatkowa klauzula dla osób wyrażających zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb przyszłych rekrutacji: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb przyszłych procesów rekrutacyjnych”.